Menu
Tko smo, gdje smo bili i kamo idemo?

ANADA SOFTWARE

Par riječi o nama i naših trideset godina.

Tko smo i gdje smo bili?

Anada d.o.o. posluje od 1990. godine i ima bogato iskustvo u izradi aplikativnog softwarea. Težište našeg poslovanja su aplikacije za podršku u carinskom poslovanju gospodarstvenika, ali nismo ostali samo na tome. Danas nudimo širok spektar aplikacija i usluga: aplikacija za kompletno carinsko poslovanje i vođenje raznih carinskih skladišta, raznih blagajni, ERPa, izrade sučelja između različitih aplikacija naših korisnika, izrade web aplikacija, web i grafičkog dizajna itd... Još od 2004. godine partneri smo s tvrtkom Trinet informatika d.o.o., Ljubljana, Slovenija s kojom usko surađujemo oko svih aplikacija potrebnih za carinsko poslovanje unutar EU na hrvatskom, slovenskom i ostatku EU tržišta.

Naša vizija

Naša vizija je da stvaramo značajnu tvrtku koja uz klijente, sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Cilj nam je stalno usavršavati naš cijeli tim, te zapošljavati kreativne i profesionalne ljude i na taj način spremno odgovarati na sve izazove koje donosi budućnost. Naša osnovna misao vodilja je uvijek s naglaskom na zadovoljstvo naših klijenata koji su to prepoznali i poklanjaju nam svoje povjerenje više od trideset godina. Stvaramo tradiciju poslovanja koja će se temeljiti na otvorenosti i spremnosti na suradnju sa svima, od korisnika naših usluga i poslovnih partnera do onih koji to možda tek postanu. U tome nam je osobito važno Vaše mišljenje i Vaša iskustva.

Naš cilj

Konstantno unaprijeđivanje svih naših rješenja uz obuku naših zaposlenika kako bi kroz praćenje i korištenje novih tehnologija ulagali sva svoja znanja, iskustvo i trud te tako zadovoljili cjelokupne potrebe naših korisnika te im maksimalno olakšali i ubrzali rad i poslovanje. Pritom, posebnu pažnju pridajemo stalnom pružanju visoke kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo, dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg osoblja te izuzetno otvorenom i pristupačnom odnosu s klijentima - partnerima.